Zeugen

Het Bivit zeugenprogramma, marktleider in Vlaanderen, is afgestemd op de behoeften van elke zeugenhouder. De keuze van grondstoffen, voederhoeveelheid, additieven en voedersamenstelling is afhankelijk van de keuzes gemaakt door de zeugenhouder: genetica, stallenbouw en silo verdeling, management,…

Dankzij onze uitgebreide praktijkervaring, van meer dan 20 jaar in verschillende regio’s in West-Europa, in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde kennis, behalen we met ons zeugenprogramma absolute topprestaties. Dit programma bevat premix- en voersamenstelling, maar ook bijhorend voerschema, conditiemetingen en veterinaire begeleiding.

Onze focus ligt op de verhoging van het weerstandvermogen tegen stress en darmgezondheid van de zeug. Een gezonde zeugenstapel zorgt onder andere voor een sterker beenderwerk en voor het doorgeven van de immuniteit naar de biggen. Elke productiefase in de cyclus van de zeug heeft haar specifieke behoeften. Door het aanbieden van de juiste nutriënten aan de zeug volgens haar actuele behoefte, in combinatie met de focus op het weerstandsvermogen van de zeug, kunnen we onder andere geboortegewicht, bigvitaliteit en speengewicht verbeteren.

Ook voor reproductieve beren in KI-stations hebben we met Borvital een mooi en sterk gamma uitgebouwd!

Zeugenprogramma Varkens
Voedercurve Zeugen
Andere Supplementen Zeugen
Cta Section Background Image

Voed uw potentieel met Bivit

Gerichte voeding voor gezonde dieren

Let’s talk business