Hoe werkt het?

  1. Consultatie: Neem contact met ons op voor een consultatie. Onze experts zullen relevante informatie verzamelen over jouw dieren, inclusief leeftijd, gewicht, ras en specifieke doelen.
  2. Analyse: Onze voedingsexperts analyseren de verzamelde gegevens en ontwikkelen een afgestemd voedingsplan op basis van de individuele behoeften van jouw dieren.
  3. Opvolging: Onze experts staan klaar voor opvolgingsgesprekken en aanpassingen aan het advies om ervoor te zorgen dat het voedingsplan blijft voldoen aan de veranderende behoeften van jouw dieren.

Onze deskundigen 

Bij Bivit werken we met een team van ervaren voedingsspecialisten en dierenartsen die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van jouw dieren. Onze experts hebben uitgebreide kennis van diervoeding en passen de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe om de beste resultaten te behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Geef jouw dieren het beste met gepersonaliseerde premix en (vee)voedingsadvies.  Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van jouw dieren.

Contact

Bivit Varken
Lacta Pack
Bivit Kip
Paarden