Ontdek BIVIT’s Uitgebreide Diensten. Onze deskundige aanpak omvat een scala aan diensten, waaronder gedetailleerd nutritioneel advies, geavanceerde echografie, nauwkeurige NIRS-analyses, technisch advies op maat en efficiënte staalnames. Vertrouw op BIVIT voor volledige ondersteuning in diverse vakgebieden

Naamloos 1

Analyse graankwaliteit

Indien u zich vragen stelt bij de kwaliteit van uw granen, kan u steeds contact opnemen met een van onze adviseurs. Dankzij ons NIRS-toestel kunnen wij snel en accuraat uw granen beoordelen.

Bloedanalyse

On-farm monitoren van bloedwaardes

Met ons nieuwe toestel kunnen we on-farm bloedwaardes monitoren, zoals het ionaire calcium, om de calciumstatus en (subacute) kalfziekte in beeld te brengen.
Post Facebook

Spek- en spierdikte meten

BIVIT introduceert een baanbrekende methode voor het beoordelen van de conditie van moderne zeugenrassen. Onze echografietechniek meet zowel spek- als spierdikte, waardoor we de gezondheid van zeugen nauwkeurig in kaart kunnen brengen en hun productieve leven kunnen optimaliseren. Dit innovatieve benadering helpt bij het nauwkeurig afstemmen van het rantsoen op de behoeften van uw veestapel, waardoor de gezondheid en het welzijn van de dieren worden gewaarborgd.