Nutritionele supplementen voeder

LEVER STIMUL 0,2%

Bij hoge prestaties krijgt de lever van een leghen heel wat te verwerken. Lever Stimul ondersteunt o.a. de vetvertering in de lever en helpt het energiemetabolisme op weg. Cholinechloride wordt hierbij aangevuld met krachtige additieven die ontgiftend werken voor de lever. Zo is leververvetting volledig verleden tijd.

EGGSHELL FORTE

Bij oude leghennen is het vaak niet evident om een goede eischaalkwaliteit te handhaven. Eggshell Forte is het ideale product om de absorptie van calcium te stimuleren. Dankzij een correcte vitaminering en de juiste sporenelementen wordt het inbouwen van calcium in de eischaal bevorderd en wordt uiteindelijk een sterkere schaal verkregen.

HEATSTOP POULTRY

Pluimvee ondervindt heel wat problemen bij hoge temperaturen. Met de hulp van Heatstop worden de negatieve gevolgen van de hitte, zoals een verlaagde voeropname, gereduceerd en blijven de prestaties beter onder controle. Dankzij elektrolyten blijven de bloedwaarden stabiel, waardoor calciumopname uit het bloed constant blijft. Door een krachtige antioxidantenmix wordt ook het immuunsysteem ondersteund en wordt stress tot een minimum beperkt. Zo wordt de hittestress tot een absoluut minimum beperkt.

SUPERVIT EXTRA

Dit vitaminemengsel kan gemengd worden in het voeder of opgelost worden in het water en op deze manier voor een echte vitamine boost zorgen. Onder omstandigheden van stress (transport, vaccinatie, hoge productie) zorgt dit voor een stevige ondersteuning van de dieren.

STRESS SUPPORT

Bij extreme stressomstandigheden als ziekte, zijn aangepaste maatregelen vereist. Antibiotica is uit den boze, waardoor Stress Support het ideale alternatief is. Dankzij Stress Support krijgen de dieren een ultieme boost aan sterke antioxidanten, die zoveel mogelijk stress gaan neutraliseren.  Stress Support is de beste boost voor de immuniteit!

PROSTART

De opstart van braadkuikens is cruciaal, want dan zijn de kuikens het meest vatbaar voor schadelijke bacteriën. Dankzij Prostart kun je de darm meteen bevolken met goede bacteriën. Bovendien bevat Prostart allerlei voedingsstoffen voor deze bacteriën, waardoor ze een nog krachtiger effect hebben. Schadelijke bacteriën hebben zo geen kans meer, waardoor de dieren gezonder van start gaan en finaal sterkere technische resultaten hebben! Prostart wordt bovenop het voer op het kuikenpapier gestrooid aan 1 gram per kuiken.

Cta Section Background Image

Voed uw potentieel met Bivit

Gerichte voeding voor gezonde dieren

Let’s talk business