• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Een optimale voederconversie voor uw kip

Als pluimveehouder wilt u een optimale voederconversie voor uw kip bereiken. Door ons advies te combineren met onze zorgvuldige samengestelde premixen bereikt u een optimale voederconversie van uw kip. Zo heeft uw kip zo min mogelijk voeding nodig om tot een gewenst gewicht te komen. 

Duurzame voeding voor een uitstekende voederconversie van uw kip

Bij Bivit in Gullegem bent u verzekerd van hoge kwaliteit, duurzame en gezonde voeding. Onze verschillende certificaten tonen de kwaliteit van onze productie aan, zoals het GMP+ certificaat, de Duitse QS standaard en een FAVV-erkenning. Wanneer u ons inschakelt om een optimale voederconversie van uw kip te realiseren, bent u gegarandeerd van uitstekende technische resultaten. We monitoren de resultaten in de stal en zijn erg betrokken bij het proces, zodat we indien mogelijk kunnen bijsturen. Onze vitamines voor kippen stimuleren de natuurlijke weerstand en verminderen het medicijngebruik op een duurzame wijze. Zo bereikt u snel en efficiënt de gewenste resultaten.

Kies het beste voor uw dieren

Wilt u graag een optimale voederconversie bereiken voor de kip of een offerte voor een premix aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag met al uw vragen over onze producten.