• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op
De weerstand van uw zeug
Bent u een varkenshouder of voederfabrikant en wilt u voeding aanschaffen voor het verbeteren van de weerstand van de zeug? Wij voorzien u van resultaatgericht nutritioneel advies om de weerstand van de zeug te verhogen. Wilt u graag hoogwaardige kwaliteit, resultaten boeken, volledige garantie en transparantie? Bij ons bedrijf bent u verzekerd van deze kernwaarden.

De weerstand van uw zeug verbeteren met onze premixen

Door gebruik te maken van onze premixen, kunt u de weerstand van de zeug verhogen. Dit resulteert in een verbeterde gezondheid van de zeug en een drastische daling in de medische kosten. Bij Bivit streven we naar een maximaal rendement. Om dit te bereiken, werken we samen met verschillende essentiële partners, zoals onderzoekers, genetici, de veevoederindustrie en toeleveranciers. We monitoren de werking in de stal om zo optimale resultaten te behalen.

Kies topkwaliteit voor uw dieren

Bij ons koopt u uw premix voor het verhogen van de weerstand van uw zeug rechtstreeks van de producent. Bivit, in Gullegem vlak bij Kortrijk, is in het bezit van diverse certificaten die onze kwaliteit tonen. Zo hebben we het GMP+-certificaat, de QS-standaard en een FAVV-erkenning. Wilt u graag nutritioneel advies om de weerstand te verhogen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 (0)56 43 36 70 of een e-mail te sturen naar info@bivit.com.