• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Een optimale voederconversie

Als pluimveehouder wilt u een optimale voederconversie bereiken. Door ons advies te combineren met onze zorgvuldige samengestelde premixen en supplementen, bereikt u deze optimale voederconversie. Zo heeft uw vee zo min mogelijk voeding nodig om tot een gewenst gewicht te komen.

Duurzame voeding voor een uitstekende voederconversie

Bij ons bedrijf in Gullegem, vlak bij Kortrijk, bent u verzekerd van duurzame en gezonde voeding van hoogwaardige kwaliteit. De verschillende certificaten van Bivit tonen de kwaliteit van onze producten aan, zoals het GMP+-certificaat, de Duitse QS-standaard en een FAVV-erkenning. Wanneer u ons inschakelt om een optimale voederconversie binnen uw bedrijf te realiseren, bent u gegarandeerd van uitstekende technische resultaten. We monitoren de resultaten in de stal en zijn erg betrokken bij het proces, zodat we indien mogelijk kunnen bijsturen. U vindt bij ons bijvoorbeeld vitamines voor kippen, die hun natuurlijke weerstand ondersteunen en hun medicijngebruik op duurzame wijze verminderen. Met deze vitamines bereikt u op fysiek niveau snel en efficiënt de gewenste resultaten voor uw vee.

Kies het beste voor uw dieren

Wilt u graag een optimale voederconversie bereiken en een offerte voor een premix voor uw vee aanvragen? Neem dan gerust contact op met Bivit door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 (0)56 43 36 70 of een e-mail te sturen naar info@bivit.com. We helpen u graag met al uw vragen over onze producten.