• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Vitamine voor uw kippen kopen

Wilt u vitamine voor uw kippen kopen om betere resultaten te verkrijgen? Of u nu het sterftecijfer terug wil dringen, de vruchtbaarheid wil bevorderen, de voortplanting wil stimuleren of de algehele prestaties van uw dieren wil verbeteren; door onze vitamine voor uw kippen te kopen wordt het mogelijk. We werken nauw samen met onze klanten, we monitoren de resultaten en sturen indien nodig bij. Zo boekt u met ons product gegarandeerd de beste resultaten.

De juiste vitamine voor uw kippen kopen

Wanneer u vitamine voor uw kippen wil kopen, is het belangrijk dat we eerst samen kijken wat uw pluimvee precies nodig heeft. Bij ons verkrijgt u persoonlijk advies en een premix op maat indien nodig. U koopt bij ons rechtstreeks bij de producent in een band van vertrouwen. Zo kijken we naar de voedconversie van uw kippen en wat de geschikte kernvoeding is. Zo weet u precies welke vitamine voor uw kippen u het best kunt kopen om de gewenste resultaten te behalen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

 Bij Bivit in Gullegem, vinden we het belangrijk dat onze premixen de natuurlijke weerstand van uw dier stimuleren. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een behandeling voor het voorkomen van de uierontsteking van de koe aan, en voeding die de vruchtbaarheid van het varken stimuleert. Wilt u meer weten over wat we allemaal doen? Lees dan meer over Bivit. Wilt u graag vitamine voor uw kippen kopen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.