• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Verhoog de weerstand van uw zeug

Bent u een varkenshouder of voederfabrikant en wilt u voeding aanschaffen voor het verhogen van de weerstand van de zeug? Wij voorzien u van resultaatgericht nutritioneel advies om de weerstand van de zeug te verhogen. Wilt u graag hoogwaardige kwaliteit, resultaten boeken, volledige garantie en transparantie? Bij Bivit bent u verzekerd van deze kernwaarden.

De weerstand van uw zeug verhogen met onze premixen

Door gebruik te maken van onze premixen kunt u de gezondheid van de zeug verhogen. Dit resulteert in een verbeterde gezondheid van de zeug en een drastische daling in de medische kosten. Bij Bivit streven we naar een maximaal rendement. Om dit te bereiken werken we samen met verschillende essentiële partners, zoals onderzoekers, genetici, de veevoederindustrie en toeleveranciers. We monitoren de werking in de stal om zo optimale resultaten te behalen.

Kies topkwaliteit voor uw dieren

Bij ons koopt u uw premix voor het verhogen van de weerstand van uw zeug rechtstreeks van de producent. Bivit, in Gullegum, is in het bezit van diverse certificaten die onze kwaliteit tonen. Zo hebben we het GMP+ certificaat, de QS standaard en een FAVV-erkenning. Wilt u graag nutritioneel advies om de weerstand van de zeug te verhogen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.