• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Een behandeling voor de uierontsteking van uw koe

Voor de uierontsteking van uw koe wil u zo snel en efficiënt mogelijk een behandeling. Door hoge dosering van essentiële antioxidanten en zeer stabiele en goed opneembare sporenelementen wordt de algemene weerstand tegen infecties verhoogd. Hierdoor voorkomt u een dure behandeling voor de uierontsteking van uw koe wanneer het te laat is. Tijdens het voederen met onze mineralen zijn we nauw betrokken en monitoren we de resultaten in de stal. Zo weten wij technische resultaten te garanderen voor onze klanten. 

Een uierontsteking bij uw koe; voorkom een behandeling door nutritionele ondersteuning

Bij Bivit bieden wij nutritionele ondersteuning om de uierontsteking van uw koe te voorkomen. Onze commerciële mensen zijn masters in de bio-ingenieur wetenschappen. Zij verzorgen een goede opvolging en monitoren de technische resultaten om waar nodig bij te sturen. Zo worden de rantsoenen berekend en voerschema’s bekeken en bijgestuurd. U kunt rekenen op een zeer nauwe opvolging in de stal. Zo verkrijgt u de beste technische resultaten bij de behandeling van een uierontsteking van uw koe. Niet alleen voor uw rundvee kunt u bij ons terecht, zo helpen we ook bij bijvoorbeeld het verbeten van de vruchtbaarheid van uw varken.

Kies voor een gezonde en duurzame aanpak

Onze productiefaciliteit in Gullegem voldoet aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Menselijke fouten worden verkleint en een optimale efficiëntie wordt gegarandeerd door ons quasi-volautomatische productieproces. Wilt u een resultaatgerichte behandeling voor de uierontsteking van de koe? Of wilt u mineralen voor uw rundvee bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen.