• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Een offerte voor uw dierenpremix

Wanneer u graag een premix van Bivit aan uw dieren wilt geven, dient u hiervoor een offerte aan te vragen. Bij Bivit werken we veel met maatwerk. We vinden het belangrijk om de juiste voedingsmengsels te verschaffen aan elk soort dierenhouder en voor elk soort situatie. Dit doen we met oog voor het dier. In onze premixen maken we enkel gebruik van organische sporenelementen. U vindt in onze voeding absoluut geen groeibevorderaars en hormonen. 

Een offerte voor de premix voor uw dieren aanvragen

Of u nu een varkenshouder, rundveehouder, pluimveehouder of houder van andere landbouwdieren bent; bij ons vindt u premixen en mineralen voor al uw dieren. Zo bestelt u bijvoorbeeld een premix om de gezondheid van uw varkens te verbeteren, mineralen voor uw rundvee of een premix voor een optimale voederconversie voor uw kip. Wanneer u graag resultaat wilt boeken, vraagt u vrijblijvend een offerte voor de premix van uw dieren aan. Een goede kernvoeding is uitermate belangrijk wanneer het aankomt op de gezondheid van uw dieren. 

Neem contact met ons op voor maatwerk

Bij Bivit in Gullegem, zorgen we voor premixen die de gezondheid van uw dieren bevorderen en de natuurlijke weerstand stimuleren. Doordat we hiermee de individualiteit herstellen, wordt het medicijngebruik van dieren gigantisch teruggedrongen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor premix voor uw dieren, zet u een stap in de goede richting voor een gezonder dier. Heeft u vragen of ontvangt u graag nutritioneel advies? Neemt u dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken via +32(0)56 43 36 70 of info@bivit.com.