• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Nutritioneel advies voor uw landbouwdieren

Ontvangt u graag nutritioneel advies voor uw landbouwdieren? Bij ons staan de gezondheid van uw dieren en een duurzame aanpak voorop. We vinden het verband tussen voeding, gezondheid en de prestatie van dieren erg belangrijk. Door onze samenwerking met diverse partners, zoals onderzoekers, leveranciers, genetici, en de veevoederindustrie weten wij een kwaliteitsvolle premix te maken. We voorzien u graag van persoonlijk nutritioneel advies dat is afgestemd op uw landbouwdieren. 

Met ons nutritioneel advies kiest u kwaliteit voor uw landbouwdieren

Bij Bivit creëren we in samenwerking met onze partners diverse voormengels die de natuurlijke weerstand van uw veestapel stimuleren. Hierbij werken we met verschillende dieren en kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende oplossingen. Zo geven we nutritioneel advies voor al uw landbouwdieren, waaronder rundvee, varkens, paarden, pets en pluimvee. Onze mengels zorgen voor verminderde medicatiekosten en stimuleren de natuurlijke gezondheid van uw dier.

Vraag een offerte aan

Bij Bivit in Gullegem, in de buurt van Kortrijk, vinden we kwaliteit erg belangrijk. Groeibevorderaars en hormonen worden niet toegevoegd aan onze voormengsels. Zo werken we uitsluitend met organische sporenelementen voor onze mineralenmengsels. Heeft u interesse in nutritioneel advies en een premix voor uw landbouwdieren? Vraag dan gerust een offerte aan. Dit doet u door contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen.