• Resultaatgericht voedingsadvies
  • Wij hanteren een duurzame aanpak
  • Premixen stimuleren de natuurlijke weerstand
Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Mineralen voor uw rundvee bestellen

Bent u rundveehouder en wilt u hoogwaardige mineralen voor uw rundvee bestellen? Met onze premixen en nutritionele supplementen zorgen we voor optimale resultaten in de stal. Door onze mineralen voor rundvee te bestellen, creëert u een duurzame en succesvolle basis voor uw bedrijf. Bij ons staan de gezondheid van het dier en een duurzame aanpak voorop.

Topkwaliteit mineralen voor uw rundvee te bestellen

U stimuleert de natuurlijke weerstand van uw rundvee met de mineralen van Bivit. Dit resulteert onder andere in een teruggedrongen sterftecijfer, een toename van de vruchtbaarheid en een betere voortplanting. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een behandeling te doen om een uierontsteking van uw koe te voorkomen. Bij Bivit in Gullegem, vlak bij Kortrijk, is hoge kwaliteit voor onze voeding en productieprocessen erg belangrijk. Wij hebben diverse certificaten die onze kwaliteit aan u bevestigen. Zo zijn we GMP+-gecertificeerd en hebben we het Duitse QS-standaard-certificaat. Dit toont een duurzame kwaliteit van onze voeding met betrekking tot de hygiëne en gewasbeschermingsmiddelenresidu’s aan. Zo weet u zeker dat u hoogwaardige mineralen voor uw rundvee bij ons kunt bestellen.

Neem contact met ons op

Wilt u mineralen voor uw rundvee bestellen om een duurzame verbetering van uw rendement te bewerkstelligen? Verbeter de gezondheid van uw rundvee met onze mineraalmengsels, waarbij we enkel gebruikmaken van organische sporenelementen. Heeft u vragen over onze organisatie of wilt u graag uw mineralen voor uw rundvee bestellen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 (0)56 43 36 70 of een e-mail te sturen naar info@bivit.com. Wij staan graag voor u klaar met nutritioneel advies voor uw landbouwdieren.