Wat doen weBivit voedt uw rendement


Bivit wil de ondernemer - voerproducent en veehouder - aanspreken, stimuleren en bijstaan ​​met resultaatgericht voedingsadvies. Onze wetenschappelijke kennis over premixen en voedingssupplementen vormt de basis voor een duurzaam en succesvol management van uw bedrijf. Met gezondere dieren en daardoor een hoger rendement.
 
Omdat de hedendaagse veehouder meer dan ooit resultaat wil boeken, in volledige transparantie en met de nodige garanties.
Een goede kernvoeding is essentieel voor de gezondheid van uw dieren en de moderne veehouderij.
De perfecte voeding zal ook de medische kosten drastisch verlagen.
Met Bivit kunt u de basis leggen voor een duurzame verbetering van uw rendement. U zult het resultaat voelen.

Bij Bivit staan ​​de gezondheid van het dier en een duurzame aanpak altijd voorop. In onze totaalvisie benadrukken we het verband tussen voeding, gezondheid en prestatie van de dieren.
 

'Je bent wat je eet'


Onze premixen stimuleren de natuurlijke weerstand van uw vee. Op deze manier herstellen we de individualiteit van de dieren en kunnen we het medicijngebruik aanzienlijk verminderen. Groeibevorderaars en hormonen zijn sowieso taboe bij Bivit. Voor onze minerale mengsels gebruiken we alleen organische sporenelementen. Dit zorgt niet alleen voor minder overbemesting, het verbetert ook de houdbaarheid van onze premixen. Ten slotte is Bivit een pionier in het gebruik van algen als duurzaam alternatief voor DHA, een essentieel omega-3 vetzuur dat ter discussie staat vanwege de problemen van overbevissing.
 

Samen gaan we voor topkwaliteit


Samenwerking en partnership zijn essentieel voor Bivit:
  • met onderzoekers
  • met de diervoederindustrie
  • met leveranciers
  • en vooral met de ondernemende boer zelf.

Bovendien koopt u bij ons rechtstreeks bij de producent, in een vertrouwensrelatie. Onze productiefaciliteit in Gullegem voldoet aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Het quasi volautomatische productieproces verkleint de kans op menselijke fouten en garandeert een optimale efficiëntie.