Varkens  ConceptBIVIT VOEDT UW RENDEMENT


Bivit wil de ondernemer - voederfabrikant, veehouder en zelfmenger - in u aanspreken, stimuleren en bijstaan met resultaatgericht nutritioneel advies. Onze wetenschappelijke know-how inzake voormengsels en nutritionele supplementen vormt de basis voor een duurzaam en succesvol beheer van uw bedrijf, met gezondere dieren en een verhoogd rendement als resultaat. Onze voormengsels - ook wel premixen genoemd - bestaan uit vitamines, mineralen en heel wat andere specifiek uitgekozen additieven. Hiermee kan heel gericht gewerkt worden op onder andere darmgezondheid en op de beste technische resultaten. 
 
  • De veehouder van vandaag wil meer dan ooit, in volledige transparantie én met de nodige garanties, resultaten boeken.
  • De keuze voor de juiste voeding met aangepaste premix is essentieel voor de gezondheid van de dieren en het moderne veehoudersbedrijf, waardoor medische kosten drastisch kunnen verlaagd worden. 
  • Met Bivit kan u de basis leggen voor een duurzame verbetering van uw rendement. U zal het resultaat voelen.

VANUIT DOORDACHTE DUURZAAMHEID


Voor Bivit staan de integriteit van het dier en een duurzame aanpak steeds voorop. In onze totaalvisie benadrukken we de samenhang tussen voeding, gezondheid, omgevingsfactoren en prestaties van de dieren. ‘Je bent wat je eet’. Onze voormengsels stimuleren de natuurlijke weerstand van uw veestapel. Zo herstellen we de eigenheid van de dieren en kunnen we het gebruik van medicatie gevoelig terugdringen. Door een systematische keuze voor kwalitatieve en duurzame grondstoffen, kunnen we steeds op een wetenschappelijk onderbouwde manier streven naar een maximaal rendement.

SAMEN GAAN WE VOOR TOPKWALITEIT


Samenwerking en partnership zijn essentieel voor Bivit. Het nastreven van een maximaal rendement is enkel mogelijk indien we alle schakels in de keten afstemmen op de verschillende doelstellingen van een bedrijf. Hiervoor werken we samen met:
 
  • onderzoekers
  • de veevoederindustrie
  • genetici
  • toeleveranciers
  • afnemers van de landbouwer
  • en vooral de ondernemende landbouwer zelf

 

Bovendien koopt u bij ons rechtstreeks bij de producent, in een band van vertrouwen. Onze productievestiging in Gullegem beantwoordt aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Het quasi volautomatische productieproces verlaagt het risico op menselijke fouten en garandeert een optimale efficiëntie.