Pluimvee Gamma


De optimale samenstelling van een voeder en bijhorende premix garandeert de hoge sensorische kwaliteiten van de consumptie-eieren; vast eiwit, sterke eischalen en dooierkleur zijn enkele belangrijke aspecten bij het samenstellen van deze premix. Bovendien wordt ook de leg en het ei-gewicht in de positieve richting gestuurd door het opstellen van de optimale voederformule, met o.a. gepast energie- en eiwitgehalte. Wij helpen u zowel voor de opfokfases als voor de legfases.
 

We stellen onze foktoompremix samen op basis van onze jarenlange praktische ervaring in de vermeerderingssector en onze grote fysiologische kennis van moederdieren. De kwaliteit van deze Bivitpremix wordt internationaal erkend. De Foktoompremix van Bivit garandeert naast moederdieren in optimale conditie ook kerngezonde kuikens met een hoge vitaliteit. Wij helpen u zowel voor de opfokfases als voor de legfases.
 

Een goede overgang van dooiervoeding naar startvoeder, een sterke skeletbouw, darmgezondheid en immuniteit zijn belangrijk voor de prestaties van vleeskippen. Ook een goede vleeskwaliteit vereist de nodige aandacht. Alleen door alle parameters gezamenlijk te beheersen kan een perfect voeder samengesteld worden. Bivit helpt deze parameters op elkaar af te stemmen en maakt hier de perfecte premix voor. In combinatie met de snel veranderende behoeftes van de vleeskip, stellen wij voor u de optimale voederformules samen.
 

Bivisol Multi
 

Bivisol Multi omvat een totaalpakket van alle vitaminen, zowel de wateroplosbare als de vetoplosbare vitaminen. Deze vitamines geven een boost aan het metabolisme en helpen stress, veroorzaakt door o.a. transport, hoge productie of ziekte, opvangen. Bivisol Multi is de totaaloplossing om uw dieren een boost te geven.
 

Bivisol Osteomin
 

Bivisol Osteomin is een aanvullend mengsel van sporenelementen en mineralen. Dit product wordt bij vleeskippen ingezet voor een optimale skeletbouw of bij pootproblemen. Bij leghennen en moederdieren wordt Bivisol Osteomin ingezet als boost voor de eischaalvorming.
 

Lever Stimul 0,2%
 

Bij hoge prestaties krijgt de lever van een leghen heel wat te verwerken. Lever Stimul ondersteunt o.a. de vetvertering in de lever en helpt het energiemetabolisme op weg. Cholinechloride wordt hierbij aangevuld met krachtige additieven die ontgiftend werken voor de lever.
 

Eggshell Forte
 

Bij oude leghennen is het vaak niet evident om een goede eischaalkwaliteit te handhaven. Eggshell Forte is het ideale product om de absorptie van calcium te stimuleren. Dankzij vitamine hydroxy-D3 en de juiste sporenelementen wordt het inbouwen van calcium in de eischaal bevorderd en wordt uiteindelijk een sterkere schaal verkregen.
 

Heatstop
 

Pluimvee ondervindt heel wat problemen bij hoge temperaturen. Met de hulp van Heatstop worden de negatieve gevolgen van de hitte, zoals een verlaagde voeropname, gereduceerd en blijven de prestaties beter onder controle. Dankzij elektrolyten blijven de bloedwaarden stabiel, waardoor calciumopname uit het bloed constant blijft. Door een krachtige antioxidantenmix wordt ook het immuunsysteem ondersteund en wordt stress tot een minimum beperkt. Bovendien zorgen specifieke mineralen voor rust bij de dieren, waardoor er minder interne warmteproductie is.
 

Supervit Extra
 

Dit vitaminemengsel kan gemengd worden in het voeder of opgelost worden in het water en op deze manier voor een echte vitamineboost zorgen. Onder omstandigheden van stress (transport, vaccinatie, hoge productie) zorgt dit voor een stevige ondersteuning van de dieren.
 

Stress Support
 

Bij extreme stressomstandigheden als ziekte, zijn aangepaste maatregelen vereist. Antibiotica is uit den boze, waardoor Stress Support het ideale alternatief is. Dit product kan zowel in het voeder als opgelost in het water aangereikt worden aan de kippen. Dankzij Stress Support krijgen de dieren een ultieme boost aan primaire én secundaire antioxidanten, die alle reactiviteit in het lichaam (veroorzaakt door stress en ziekte) gaan neutraliseren.  Stress Support is de beste boost voor de immuniteit!