Paard, pet, varia  ConceptBIVIT, uw partner voor topprestaties


In de paardensport en paardenfokkerij is het selecteren van de beste genetica een must. Maar dat is slechts een stukje van de puzzel. Een doordacht trainingsprogramma, een uitmuntende huisvesting, zuivere watertoevoer, een strikt management en uiteraard een passend voerschema maken de puzzel compleet. Bivit wil de ondernemer - voederfabrikant en paardenliefhebber - in u aanspreken, stimuleren en bijstaan met resultaatgericht nutritioneel advies. Onze wetenschappelijke know-how inzake voormengsels en nutritionele supplementen vormt de basis voor een duurzaam en succesvol beheer van uw stal. Met gezondere paarden en een verhoogd rendement als resultaat.
 
  • Want de klant wil meer dan ooit, in volledige transparantie én met de nodige garanties resultaten boeken.
  • Juiste kernvoeders en supplementen zijn essentieel voor de gezondheid van de dieren.
  • De perfecte voeding zal bovendien de medische kosten drastisch verlagen.
  • Met Bivit kan u de basis leggen voor een duurzame verbetering van de prestaties. U zal het resultaat zien.

VANUIT DOORDACHTE DUURZAAMHEID


Voor Bivit staan de integriteit van het dier en een duurzame aanpak steeds voorop. In onze totaalvisie benadrukken we de samenhang tussen voeding, gezondheid en prestaties van de dieren. ‘Je bent wat je eet’. Onze voormengsels en supplementen stimuleren de natuurlijke weerstand van het paard. Zo herstellen we de eigenheid van het dier en kunnen we het gebruik van medicatie gevoelig terugdringen. Tot slot is Bivit een pionier in het gebruik van algen als duurzaam alternatief voor DHA, een essentieel omega-3 vetzuur dat ter discussie staat wegens de problematiek van de overbevissing.

SAMEN GAAN WE VOOR TOPKWALITEIT


Samenwerking en partnership zijn essentieel voor Bivit:
  • met onderzoekers
  • de veevoederindustrie
  • toeleveranciers
  • en vooral de klant zelf
Bovendien koop je bij ons rechtstreeks bij de producent, in een band van vertrouwen. Onze productievestiging in Gullegem beantwoordt aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Het quasi volautomatische productieproces verlaagt het risico op menselijke fouten en garandeert een optimale efficiëntie.