Bivit

Vacature Nutritioneel Adviseur VarkensLaad hier uw CV op:
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en deze cookieverklaring.


Send
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Bivit

Vacature Nutritioneel Adviseur Varkens

Bivit, fabrikant van premixen, mineralen en nutritionele supplementen groeit en breidt uit. Wij zoeken voor de versterking van het rundveeteam en het varkensteam nutritioneel adviseurs voor de regio Antwerpen, Limburg, Zuid-Nederland. 

De taak van de Nutritioneel Adviseur bestaat uit het opvolgen van bedrijven met resultaatgericht nutritioneel advies. De doelstelling is de bedrijfsresultaten op een hoger niveau tillen. Tijdens dit traject worden er oa rantsoenen berekend, analyses gedaan en geïnterpreteerd,... Met andere woorden, de gezondheid van het bedrijf en de veestapel wordt nauw opgevolgd. 

Ben jij of ken jij een match met de nodige honger om het beter te doen dan gemiddeld? Wil je graag in een leuk team werken met de nodige vrijheid om te ontplooien? Wil je daar ook mooi voor verloond worden? Lees dan zeker verder en solliciteer bij Bivit!

“Ik werk momenteel meer dan 6 jaar bij Bivit, als product manager rundvee, en ben zeer dankbaar voor alle kansen die ik krijg en gekregen heb. De grondige opleiding in het begin stopt eigenlijk nooit, voortdurend wordt gekeken om bij te leren, kennis uit te breiden, ons verder te ontwikkelen en specialist in ons vak te worden en te blijven. We hebben momenteel een jong team, met een handvol collega’s. Hierdoor is er veel dynamiek, interesse in elkaar, steun bij elkaar en werken we samen naar de beste resultaten toe. Bivit, als bedrijf, streeft voortdurend naar de beste, meest kwalitatieve oplossingen en producten in de markt. Om dit te bereiken moeten we altijd vooruitstrevend en innovatief blijven denken. Zo bouwen we ook zeer stabiele en lange termijn relaties op met onze klanten, wat uiteindelijk veel voldoening in onze job geeft. Mail me gerust als je meer info over de job wil weten: lukas@bivit.com.” 

Profiel en opleiding: 
  • Professionele bachelor Agro- en Biotechnologie of ervaring
  • Rijbewijs B
  • Positief, doorzetter, teamspeler maar toch alleen kunnen werken
Vergoeding:
  • Vast loon met bonuspakket, firmawagen, computer & smartphone
  • Gedegen opleiding met blijvende ondersteuning en scholing
Praktisch:
  • Motivatiebrief en CV mailen naar Marielies Maes: marielies@bivit.com.