Bivit

Vacature nutritioneel adviseur varkens / pluimvee


Bivit

Vacature nutritioneel adviseur varkens / pluimvee

Bivit is fabrikant van premixen en nutritionele supplementen voor varkens, pluimvee, rundvee en andere diersoorten. Nutritioneel advies is onze expertise. Nutritioneel Adviseurs bezoeken de veehouders om hen te begeleiden naar de beste bedrijfsresultaten. Bivit is actief in België en Nederland met eigen mensen. In Frankrijk, Italië en Duitsland verloopt alles via een distributeur. Alle productie gebeurt echter in de moderne fabriek in Gullegem (België). Bij Bivit werken 23 mensen. Een dynamisch en collegiaal team waar korte lijnen veel werkvreugde geven.
Functie omschrijving - Nutritioneel adviseur varkens / pluimvee De taak van de Nutritioneel Adviseur bestaat uit het opvolgen van varkens- en pluimveebedrijven met resultaatgericht nutritioneel advies. De doelstelling is de bedrijfsresultaten tot een hoger niveau tillen. Tijdens dit traject worden er oa bedrijfsresultaten gemonitord en bijgestuurd, analyses gedaan en geïnterpreteerd,... Met andere woorden, de gezondheid van het bedrijf en de veestapel worden nauw opgevolgd.
Het opbouwen van de klantenportefeuille hoort ook bij de taken. Bedrijven ontdekken, benaderen en bevragen, daar begint alles mee. Voor deze vacature werk je in de regio’s Kempen, Antwerpen, Limburg en Nederland.

Functie eisen - Nutritioneel adviseur varkens / pluimvee
  • Master in de bio-ingenieurswetenschappen.
  • Rijbewijs B.
  • Positieve geest, doorzetter, teamspeler maar toch alleen aan de slag kunnen.
  • Taalvaardigheid: Nederlands, Frans, Engels.

Aanbod
  • Vast loon met aantrekkelijk bonuspakket, firmawagen, computer & smartphone.
  • Gedegen opleiding met blijvende ondersteuning en scholing.

Interesse in Nutritioneel adviseur varkens / pluimvee? Ben jij een varkensgek met de nodige honger om het beter te doen dan gemiddeld? Wil je graag in een leuk team werken met de nodige vrijheid om te ontplooien? Wil je daar ook mooi voor verloond worden? Lees dan zeker onderstaande testimonial van Dries Robijns, nutritioneel adviseur bij Bivit.
Bijna 6 jaar geleden ben ik na mijn opleiding als bio-ingenieur op zoek gegaan naar een functie waarbij ik mijn interesses voor voeding en landbouw in de praktijk met elkaar kon combineren. Ik heb het geluk gehad om al snel te kunnen starten bij Bivit als nutritioneel adviseur, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad.
Na een grondige interne opleiding heb ik steeds de kans gekregen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen door seminaries en cursussen te volgen in binnen- en buitenland. Het geeft erg veel voldoening om deze kennis om te kunnen zetten naar praktisch advies bij de meest vooruitstrevende en performante landbouwbedrijven. Degelijk en onderbouwd advies wordt door ondernemende klanten dan ook erg op prijs gesteld, waardoor je na verloop van tijd een sterk gewaardeerd vertrouwenspersoon wordt. Daarnaast is het prettig om bij te kunnen dragen aan de interne innovaties, door de feedback vanuit de praktijk terug te koppelen.
Bivit bestaat uit een buitengewoon hechte groep van geëngageerde collega’s die mekaar aanvullen en ondersteunen. Door binnen een klein team de communicatielijnen erg kort te houden, zijn we in staat om snel te reageren en de markt voor te blijven. Er wordt dan ook voortdurend gestreefd naar de beste resultaten bij onze klanten door de ontwikkeling van de meest kwalitatieve producten en concepten.”

Motivatiebrief en CV kan je mailen naar Marielies Maes: marielies@bivit.com.